Betalning med kort
För att köpa våra produkter behövs ett Visa eller MasterCard kort. Betalningarna sker genom en 3D-säkerhets server. Efter betalning skickas skylten till kund inom 10 dagar.

Betalning med Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

En aviavgift om 0 kr per köp tillkommer. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.50 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

Pris
Priset på webbshoppen är priset du betalar. Det är inga andra extra kostnader som t.e.x transport kostnader.

Frakt kostnad

Frakten ingår i priset vart du än skickar.

Leveranstid

Inom 10 dagar.

Reklamationer
Om vi levererar, eller skriver fel, ersätter vi självklart med en ny vara omgående i enlighet med konsumentköplagen. Kontakta oss så fort du fått din felaktiga vara så berättar vi hur du ska göra för att skicka tillbaka den till oss (kostnadsfritt för dig). Om du skulle ta emot en vara som skadats under transporten, kontakta oss så fort som möjligt så att vi kan tillverka en ny.
Eftersom våra produkter är personligt skräddarsydda så gäller inte bytesrätt, öppet köp eller ångerrätt.
BarnvagnsskyltBarnvagnsskyltarDoppresentReflexskyltBarnvagnsskylt med din egen flaggaSitemapLänkpartners